31. července 2010

Je vhodná biolampa při jiné léčbě? Mohou ji využívat děti?

Biolampa Biostimul se dá kombinovat s jinými léčebnými postupy, jako jsou rehabilitace, léky, koupele, pobyt v lázních atd. To je právě výhoda biolampy - je to šetrná alternetiva k tradičním léčebným postupům. Jedinou vyjímkou a kontraindikací je onkolická léčba. Obezřetnost je na místě i v případě užívání tzv. fotosenzibilizujících léků, které zvyšují vnímavost ke světlu. Po dobu užívání těchto lékůby se biolampa Biostimul používat neměla.

Děti mohou biolampu také využívat, dětský organismus reaguje na na léčbu světlem velmi rychle. Doporučuje se volit malou intenzitu a kratší čas aplikace. Biolampa je bezpečná i v rukou dítěte, nedá se jí předávkovat ani nemůže uškodit.

30. července 2010

Biolampa pomáhá při cukrovce

Při onemocnění cukrovkou velmi často dochází ke tvorbě kožních defektů.
Při léčbě těchto defektů je biolampa jednou z mála účinných léčebných metod, která jednak imunitní systém posiluje, aby nedošlo k průniku infekce, jednak urychluje hojení poškozené tkáně, rána se rychle zatahuje a tkáň regeneruje. Biolampa má analgetický, protizánětlivý a biostimulační účinek, a při hojení bércových vředů a dalších defektů výrazně pomáhá.

Biolampa a její polarizované světlo má také schopnost podporovat látkovou výměnu, a tím upravit hladinu glykemie v krvi a významně tak přispět k celkové rovnováze v organismu. Výsledky ve snížení hodnot glykemie při cukrovce jsou dokumentovány řadou pozitivních zkušeností z řad uživatelů biolamp Biostimul.


Biolampa Biostimul - váš neocenitelný domácí pomocník v boji s cukrovkou.

29. července 2010

Biolampa a jizvy

Biolampa Biostimul napomáhá hojení jizev svým biostimulačním účinkem.
Polarizované světlo biolampy, které při aplikaci proniká do tkání, má trojí účinek:
Analgetický - biolampa tlumí bolest, protizánětlivý - biolampa se podílí na likvidaci a zánětu a biostimulační - v místě aplikace se urychluje dělení buněk a podporuje se hojení.
Pokud je jizva čerstvá, je možné její vzled (tvar) a způsob zhojení (nejen) biolampou ovlivnit.
Hojení jizvy lze řešit různými metodami, a to buď konzervativními metodami léčby, plastickou chirurgií, jizvy se dají odtranit laserem (na odborném pracivišti) a nebo se dá na jizvy použít biolampa.
Biolampa má tu výhodu, že ji lze používat doma, bez nutnosti docházet do nemocnice nebo na specializované pracoviště. Používáním biolampy také výrazně zkrátíte dobu hojení poškozené tkáně.
Biolampa se dá také použít na již starší jizvy (1 rok a více), zde je však potřeba aplikovat dlouhodobě a výsledky nejsou tak viditelné jako u čerstvějších jizev.
Biolampa Biostimul českého výrobce společnosti Biotherapy s.r.o. s tříletou zárukou je k dostání v intenrtovém obchodě Light-Empire.cz na adrese www.light-empire.cz.

27. července 2010

Biolampa a ostruha patní kosti

Ostruha patní kosti je velmi nepříjemná a bolestivá záležitost. Ostruha patní kosti vzniká přetížením vazů a svalů, které se upínají na patní kost - může to být způsobeno špatnou obuví, vadným postavním nohy a celkovým přetížením paty.
Patu je potřeba začít šetřit a přetížené šlachy kolem paty je potřeba uvolnit. K tomu pomůže biolampa.
Biolampa Biostimul působí jednak analgeticky, tj. rychle utlumí palčivou bolest, a také podporuje prokrvení v patě a tím uvolní svalové a šlachové napětí, které bolest paty způsobuje.
Biolampa tedy léčí příčinu bolesti paty, což jsou právě přetížené úpony na noze.
Aplikovat Biostimul při ostruze paty stačí 2x denně po dobu 10 minut, až do vymyzení potíží. K umocnění účinku biolampy se používá přípravek BioGel, který díky obsahu kafru postiženou oblast dále prokrvuje.