24. srpna 2010

Biolampa má i příslušenství

Biolampa Biostimul se zkládá nejen z přístroje samotného, napájecího kabelu a síťového adaptéru, ale lze k ní přikoupit i další užitečné doplňky, jako jsou stojánky, nabíječky do auta a podobně.
Biolampa má v balení mobilní držák (v ceně, zdarma), který je šikovným pomocníkem na hůře dostupných místech jako jsou třeba záda - držákem se zapínáním na suchý zip lze biolampu jednoduše přichytit na místo kam je potřeba. Biolampa se tedy nemusí držet v ruce po celou dobu aplikace (10 - 20 minut).
Dále lze k Biostimulu pořídit aplikační stojánek, který se přichytí na rovnou plochu, např. deska stolu, a opět lze aplikovat bez nutnosti biolampu držet po celou dobu v rukou.
K biolampě Biostimul BS 103 je možné dokoupit bateriový zdroj na tužkové baterie, který umožní mobilitu přístroje -biolampa Biostimul BS 103 musí pro to aby pracoval být zapojen do elektrické sítě. S bateriovým zdrojem tuto nutnost obejdete a můžete se volně pobybovat.
Posledním šikovným doplňkem biolampy je autonapáječ, který se zapojuje v autě do konektoru zapalovače a tím ho buď dobíjet, nebo přímo aplikovat.

Na všechno zmíněné příslušenství biolampy se vztahuje záruka 2 roky a dá se kdykoliv k biolampě doobjenat.