5. srpna 2010

Dotazy k Biostimulu

Jak mi může Biolampa Biostimul pomoci?
Systémy Biostimul lze využít při bolestivých a znětlivých stavech, pro podporu hojení a regenerace a posílení imunitního systému. Pomocí aplikace Biostimulu potlačíte bolest (např. bolest páteře, kloubů, bolest při poranění, bolest hlavy, zubů, menstruační bolesti, apod.), zánětlivé stavy (kožní nemoci, záněty kloubů, šlach apod.), urychlíte hojení ran, posílíte imunitní systém, podpoříte hezký a zdravý vzhled pokožky. To vše pro organismus přirozenými mechanismy.

Jak biolampa Biostimul působí?
Energie světla Biostimulu proniká do tkáně, kde vyvolává specifické změny. Zlepšuje prokrvení tkání a jejich výživu. Urychlují se metabolické pochody bez hromadění odpadních látek. Podněcuje se tvorba pro organismus důležitých látek, jako např. opioidů, které hrají důležitou roli v potlačování bolesti a likvidaci chorobných procesů. Naopak, tlumí se tvorba látek procházejících chorobné stavy. Zvyšuje se aktivita tzv. makrofágů nezbytných pro úspěšné hojení ran, a dochází k podnícení činnosti fibroblastů a tvorby kolagenu, které jsou základem pro hojivé pochody kožních štěpů a jizev, regeneraci pokožky. Významně se tak urychlují regenerační a hojivé procesy.

Čím se liší Biostimul od ostatních?
Biostimul využívá tzv. metody Fotonyx – specificky upraveného, vysoce účinného světla. Světlo je quasimonochromatické, tj. obsahuje jen jednu barvu , jejíž účinky se neruší s účinky barvy jiné (na rozdíl od přístrojů, kde je přítomno tzv. polychromatické světlo). Různé barvy totiž působí na náš organismus různě – stimulují jej nebo inhibují. Pokud je použito více barev najednou, jejich účinky se mohou rušit.
Světlo Biostimulu je „studené“, tkáň tedy neprohřívá a lze jej použít i k léčbě zánětlivých stavů.

Další odpověďi na otázky najdete na stránkách Biolampa-Biostimul.eu